Sztem amilyen kedvezmeny adhato, azt mindegyik adja.
Á felejtsd el... Bp.-en történetesen mindenhol listaárakat kaptam. Bp.-en kívül jobb a helyzet.
Sztem amilyen kedvezmeny adhato, azt mindegyik adja.
Clean state színűt szeretnék, és szerintem Dunaautó lesz.
Ez komi???
A hajtási befolyás ezeken az autókon akkor a legkisebb, ha tartod a 0-ás kormánylegördülési sugarat, ami 19" felninél ET55 (18" felninél 53) eltolással lett tervezve. Csak pont ekkora ET szám esetén lesz 0 a kormánylegördülési sugár!... mennyire változik meg az első kerék visszahatása a kormányra ha mondjuk ET45-ös kerekek kerülnek fel az ET55 helyett? Téli kerékszett beszerzése előtt állok és nehéz ügy ET55-öt találni. Köszi ha válaszoltok.
Laci
Erről már van egy egész hosszú thread a nemzetközi szekcióban, és abban ugyan mindenki egyetért, hogy amit írsz igaz, de abban elég sokan nem, hogy mekkora eltérés ami mar tényleg károsA hajtási befolyás ezeken az autókon akkor a legkisebb, ha tartod a 0-ás kormánylegördülési sugarat, ami 19" felninél ET55 (18" felninél 53.5) eltolással lett tervezve. Csak pont ekkora ET szám esetén lesz 0 a kormánylegördülési sugár!
A vezethetőségben kellemes-optimális alulkormányzottság itt teljesül a legjobban.
A fékerő ebben az esetben hat a kerék abroncsok szimmetria tengelyében a féktárcsákon - ahogy kell.
A futóművet sem terheled ekkor - az ET szám módosításakor károsan ható - nem tervezett erőkar hatásokkal.
Szóval tarsd a gyári ET számot, ha a jóban akarsz dúskálni. (Értsd, ha jót akarsz magadnak és az autódnak.)
Mennyit kell futni egy i30N-nek, hogy emiatt idő előtt megszólaljon a kerékcsapágy, vagy lógjon a futómű. Tudja ezt ma valaki? (A közel jövőben biztosan tudni fogjuk.Erről már van egy egész hosszú thread a nemzetközi szekcióban, és abban ugyan mindenki egyetért, hogy amit írsz igaz, de abban elég sokan nem, hogy mekkora eltérés ami mar tényleg káros![]()
Tehát lényegében te se állítasz mást, hanem pont azt hogy senki se tudja jelenleg mekkora eltérés a gyáritól mekkora élettartam változást jelentMennyit kell futni egy i30N-nek, hogy emiatt idő előtt megszólaljon a kerékcsapágy, vagy lógjon a futómű. Tudja ezt ma valaki? (A közel jövőben biztosan tudni fogjuk.)
Tőlünk nyugatabbra ezt pont lekullantják - hogy finoman fogalmazzak.
Ezen a fórumon is a nemzetközi szekcióban egy-két "bojrészer" mentalitású tag osztja az igét, a tájékozatlanok meg követik.
Ez nagyon jól tetten érhető az ET szám témában is.![]()
Ja. Tényleg nem tudom. De hogy biztosan megrövidíti az alkatrészek futás teljesítményét azt bizton állítom.
(És ezek nem kétfilléres alkatrészek a munkadíjjal.) Csupán ennyit állítok.
Meg azt nem értem, hogy mi a fenének kell eltérő ET számú keréktárcsával szerelni az autót, ha valaki a rugózatlan tömeget csökkentené jogos igénnyel. Ha kis utánjárással van a gyári előírásoknak megfelelő méretben is.
Főleg, ha már a pénz nem számít. Pláne, ha pályázunk is az autóval.![]()