• Welcome to N-cars.net - the largest Hyundai N car forum. Check out the model specific sections below and scroll down for country specific forums. Scroll down for i30 N, Ioniq 5 N, i20 N, Veloster N and Kona N forums! Check out the i30 N Bible Here!

Καλωσορίσατε στην ελληνική γωνιά του forum

Status
Not open for further replies.
Ανεβάζω δύο βίντεο συνεντεύξεις στα γερμανικά (με αγγλικούς υπότιτλους) του ανθρώπου που έστησε το αυτοκίνητο μας με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά που το οδηγείς.. επίσης βλέπεις και τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα όσον αφορά τα Ν models.. θα βγει και i 30 n special edition (με πιο ελαφρύ καπό, άλλες ζαντες, καθίσματα, αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά ίδιο μοτέρ..) i 20 N.. κι ένα κεντρομήχανο τερατάκι.. μιλάει και για το αυτόματο κιβώτιο που εξελίσσουν.. επειδή αυτος που του παίρνει συνέντευξη είναι συμπατριώτης του Γερμανός tuner, μιλάει εγκάρδια στη γλώσσα του και για πολλά.. αν έχετε υπομονή παρακολουθείστε και θα καταλάβετε πολλά γιαυτόν που έστησε τα αυτοκίνητα μας και τη φιλοσοφία του.. όταν έχεις πάθος γιαυτό που κάνεις και σου αρέσουν οι προκλήσεις όλα γινονται στη ζωή..

• Like
Reactions: Alexandros
Πληροφοριακά το 2018 πανελληνίως πουλήθηκαν 26 i30 N.. Φέτος θάναι μάλλον περισσότερα.. Το πήρα από τη Λάμδα στη Συγγρού τέλος Αυγούστου και μου είπε οτι τον Αύγουστο το δικό μου ήταν το τρίτο που πούλησε.. Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

• Like
Reactions: Kchar
Καλησπέρα κι από εμένα. Χαίρομαι που είστε ομοϊδεάτες. Επειδή με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο (Fastback N) ήθελα εντυπώσεις, κόστος (ακόμα δεν το βλέπω στον τιμοκατάλογο) και κυρίως τυχόν προβλήματα (είμαι βλέπετε καμμένος από Audi με αλλαγή μοτέρ σε Α5 δίλιτρο). Έχει υψηλή κατανάλωση λαδιού ή βγάζει άνετα χιλιόμετρα; Επίσης βλέπω πολλά προβλήματα για τους δίλιτρους Theta II κινητήρες της Hyundai στις ΗΠΑ (σαν αυτόν που φοράει και το i30 Ν, τουλάχιστον μέχρι και το 2016), που με κάνουν να ανησυχώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για απαντήσεις!

Καλημέρα. Μπορεί να μην αναγράφεται τιμή αλλά προς παραγγελία υπάρχει το αυτοκίνητο και παράδοση σε 2-3 μήνες.. Κοίταξε όσον αφορά το μοτέρ αν δεις μέσα στο fοrum το αγγλικό θα δεις κάποια θέματα -παιδικές ασθένειες- που είχαν τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν και τα οποία τα έλυσε η hyundai όσο προχωρούσε η παραγωγή.. για κατανάλωση λάδιού όμως δε θα διαβάσεις πουθενά!! το μοτέρ είναι φυλαγμένο για πολλά κι απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.. έχεις και 5ετή εγγυήση κιόλας για νασαι καλυμμένος.. οδήγησε το, υπάρχει για test drive και βγάλε τα συμπεράσματα σου.. το value for money κι αυτά που προσφέρει στα λεφτά του δεν υπάρχουν σε άλλο αμάξι αυτή τη στιγμή..

Ευχαριστώ πολύ. Εννοείται δεν υπάρχει το value for money. Γι'αυτό και είμαι τόσο "ζεστός". Μετά από εξαντλητικό διάβασμα τις τελευταίες 15 μέρες, κατέληξα ότι το μοτέρ του είναι μια αναθεωρημένη εκδοχή των αρχικών, που απ'ό,τι δείχνει μέχρι στιγμής, έχει λύσει τα σχεδιαστικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν και οδηγούσαν σε ζημιές. Το μόνο που με σταματά τώρα είναι καταρχάς να πουλήσω το Α5 και ενδεχομένως και το ξεκαθάρισμα με τον φόρο πολυτελείας, γιατί παίζει η σταδιακή κατάργησή του και η αναθεώρηση του έτερου φόρου στις αγοραπωλησίες, που εκτοξεύει την λιανική τιμή, αν περάσεις ένα όριο εργοστασιακής τιμής. Απ'ότι ρώτησα στη Λάμδα, το Fastback βγαίνει στα 33.000 ευρώ, από 27.500 για το hatch. Είναι σημαντική διαφορά.

Status
Not open for further replies.