• Welcome to N-cars.net - the largest Hyundai N car forum. Check out the model specific sections below and scroll down for country specific forums. Scroll down for i30 N, Ioniq 5 N, i20 N, Veloster N and Kona N forums! Check out the i30 N Bible Here!

ερώτηση για εργοστασιακές ζάντες 19'' pre-facelift

Nemo27

New Member
Aug 3, 2025
3
0
1
Drama, Greece
Καλησπέρα σας, ποια είναι μια λογική λιανική τιμή πώλησης για 4'αδα ζάντες 19'' του pre-facelift Performance; Οι κλασικές ζάντες δηλαδή που φορά από το εργοστάσιο.

Έχουν 100.000 χλμ και φυσιολογικά γδαρσίματα και γρατσουνιές (όλες).

Έξτρα ερώτηση: Ποιο κατάστημα και πού μπορεί να τις επαναφέρει στην εργοστασιακή μορφή; Νομίζω ότι εκτός από ηλεκτροστατική βαφή απαιτούν και μηχάνημα διαμαντοκοπής (ή κάτι τέτοιο). Έχετε υπόψη κόστος εργασίας;

Καλησπέρα σας, ποια είναι μια λογική λιανική τιμή πώλησης για 4'αδα ζάντες 19'' του pre-facelift Performance; Οι κλασικές ζάντες δηλαδή που φορά από το εργοστάσιο.

Έχουν 100.000 χλμ και φυσιολογικά γδαρσίματα και γρατσουνιές (όλες).

Έξτρα ερώτηση: Ποιο κατάστημα και πού μπορεί να τις επαναφέρει στην εργοστασιακή μορφή; Νομίζω ότι εκτός από ηλεκτροστατική βαφή απαιτούν και μηχάνημα διαμαντοκοπής (ή κάτι τέτοιο). Έχετε υπόψη κόστος εργασίας;
Καλησπέρα!
Δυστυχώς πάνω από 700 ευρώ δεν βλέπω να τις πουλάς. Έχουν ωραίο σχέδιο, αλλά είναι αρκετά βαριές. Καλό θα είναι να τις πουλήσεις κ με λάστιχα μπας κ έχεις παραπάνω πιθανότητες. Κ ας μην είναι κ σε τέλεια κατάσταση.
Αν είσαι Αθήνα, ο Ντελής κάνει ηλεκτροστατική κ διαμανταρισμα. Μόνο ηλεκτροστατική θέλει γυρω στα 200 ευρώ. Οπότε ίσως υπολογίζεις κοντά στα 300 θα έλεγα.
Κ ο Πέττας λογικά κάνει με παρόμοιες τιμες

Ευχαριστώ για την απάντηση, μια χαρά λοιπόν θα τις πουλήσω πακέτο με τα μεταχειρισμένα Continental Allseason που φοράνε (4 εποχών). Ευχαριστώ για τις λοιπές πληροφορίες, βρίσκομαι όμως μακριά από Αθήνα (Δράμα συγκεκριμένα). Αν κάποιος ενδιαφέρεται (ταιριάζουν φαντάζομαι και στην απλή έκδοση του αυτοκινήτου και όχι μόνο στο Ν), μπορεί να γράψει εδώ ή να μου στείλει στο mkaraxristianidis@hotmail.com.